TAVASZI AKCIÓK AKÁR 60% KEDVEZMÉNY

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET! +36 30 539 1377 

Team

A jövő reménységei. A Rollers.hu ifjú titánjai. A hazai feltörekvő tehetségek. A tinik, akik a kontroller helyett a rollert választják - és még folytathatnánk a sort. Nevezzük őket bárhogyan is, az biztos, hogy ezek a srácok fiatal koruk ellenére annyira jók, hogy még a tapasztaltabb ridereket is zavarba tudják hozni, pedig még csak rolleres pályafutásuk elején állnak. Mi csak annyit mondunk, érdemes rájuk figyelni! Szigorúan 18-!

Szép számmal akadnak itthon olyanok, akik már a 18-as karikás filmeket is megnézhetik a moziban, de csak a fiatalkorú státuszukat hagyták hátra, a rollerezést (szerencsére) nem. Többen olyan szintet értek el, hogy őket már nem reménységnek nevezzük, hiszen tudásukkal beírták magukat a hazai rolleres nagykönyvbe - de ezzel mit sem foglalkozva továbbra is fejlődnek. Nekik hoztuk létre a Flow Team-et.

A legkeményebb, legstílusosabb és legtapasztaltabb arcok, akik a legmagasabbra szállnak, a leglazább köröket nyomják a parkban, a legnagyobb street spot-okat adják be, és a legnagyobb ívekről szórják a megszámlálhatatlan váz- és kormánypörit. Mindezt olyan lazán, hogy még a szakavatott szemek is lassítva csodálják az ezekről készült videókat. Na ők a Rollers.hu PRO Team.

Szponzoráltjaink mellett a kollégáink között is többen akadnak, akik úgy forgatják a kormányt és pörgetik a lapot, ahogy sokan csak álmodnak róla. Ez azért is fontos, mert ők biztosítják azt a szakértelmet, ami miatt mi nem egy átlagos bolt, hanem roller szaküzlet vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk dolgozók nem csak a munkában, de a szabadidejükben is remekelnek a rollerekkel.

A hazai BMX-ezés kiemelkedő alakjai, akik egy teljes era-t hivatottak képviselni. A korlátokat nem kézzel, hanem pegekkel fogják és a rámpákról úgy emelkednek fel, hogy azt hinnénk elszállni készülnek, de valójában egy olyan trükköt készülnek mutatni, amit még nem is láttál ezelőtt és te szállsz el tőle. Az OGBS Team tagjai mind egytől egyig kiemelkedő, nagy tapasztalattal bíró riderek.