MÁJUSI ÁRESÉS AKÁR 60% KEDVEZMÉNY

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET! +36 30 539 1377 

Blunt 'Z' Bilincs - Fekete
Blunt 'Z' Bilincs - Fekete
5 650 Ft

Blunt 'Z' Bilincs - Fekete

Blunt 'Z' Bilincs - Fekete
Blunt 'Z' Bilincs - Fekete
Blunt 'Z' Bilincs - Fekete

Javítsd a rollerezés élményét a Z Clamp OS-sel, egy mesterien megmunkált, 2 csavaros, túlméretezett bilinccsel, amely zökkenőmentesen ötvözi a formát és a funkciót. A kifinomultságra összpontosítva tervezték, ez a bilincs áramvonalas sziluettel büszkélkedhet, stratégiailag csökkentve a súlyt anélkül, hogy kompromisszumot kötne az erősségben. Az eredmény? Egy elegáns, nagy teljesítményű kiegészítő, amely kiegészíti a rollered esztétikáját, miközben a tartósságot is biztosítja.

Gyártói cikkszám
15185
Gyártó
Blunt
Állapot
Új
Szaküzlet
elérhető
Várható kézbesítés
2024.05.03
Raktáron :  2 db
Azonnal átvehető
5 650 Ft
Részletek

Akár túlméretezett, akár standard méretű kormányokat szereted, a Z Clamp OS a legjobb választás. Az IHC és HIC rendszerekkel egyaránt kompatibilis, így sokoldalúságot kínál, amely alkalmazkodik a rollerezési stílusodhoz. A mellékelt alátét tökéletes illeszkedést biztosít mind a standard, mind a túlméretezett kormányokhoz, így szabadon testre szabhatod a rolleredet.

A precíziós mérnöki munka találkozik a szemet gyönyörködtető dizájnnal - a Blunt Scooters Z Clamp OS nem csak egy bilincs; ez egy stílusmegnyilvánítás és a csúcsminőségű teljesítmény iránti elkötelezettséged bizonyítéka.

Adatok
Szín
Anyaga
T7071 alumínium
Belső átmérő
34.9 mm (Oversized), 31.8 mm (Standard)
Csavarok száma
2
Csavar
M8
Szűkítő
tartalmazza
Súly
70 g
Cikkszám
9346705015286

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek